Najlepszy Sposób Na Przywrócenie Pliku Stronicowania Pamięci Wirtualnej Po Zamknięciu Systemu

Jak naprawić awarie systemu Windows

  • 1. Pobierz i zainstaluj Restoro
  • 2. Uruchom program i wybierz urządzenie, które chcesz przeskanować
  • 3. Kliknij przycisk Skanuj, aby rozpocząć proces skanowania
  • Zwiększ szybkość swojego komputera dzięki temu szybkiemu i łatwemu pobieraniu.

    Prawdopodobnie możesz napotkać błąd informujący, że niektóre pliki stronicowania pamięci wirtualnej zostaną usunięte podczas zamykania systemu. Oto kilka kroków, które możesz przenieść, aby rozwiązać ten problem. Z pewnością niedługo o tym porozmawiamy.Jeśli ustawienie zasad grupy „Usuń plik stronicowania pamięci wirtualnej podczas zamykania programu” jest włączone w systemie Windows Server 2003 i wersjach, zamknięcie komputera może trwać dłużej niż zwykle. Ta rozdzielczość jest zawsze określana jako ostateczna w systemie Windows Vista, a wkrótce: Usuń plik stronicowania pamięci wirtualnej.

    In Aria-label = “Artykuł o tym artykule

    Czy powinieneś widzieć plik strony przy wyłączaniu?

    Zamiast tego zalecamy szyfrowanie plików Zamiast polegać na usuwaniu pliku stronicowania, zalecamy, aby osoba skonfigurowała pełne szyfrowanie dysku do przesyłania dalej swojego komputera z systemem Windows, jeśli jest to możliwe. Gdy cała twoja deklaracja wymiany jest dobrze zaszyfrowana, nie musisz usuwać tego zadania za każdym razem, gdy je włączysz. Widzisz – plik stronicowania jest również uważany za chroniony hasłem.

    • Windows dziesięć

    wyczyść wirtualny plik stronicowania pamięci RAM podczas zamykania systemu

    Opisuje najlepsze praktyki, lokalizację, wartości, zarządzanie i środki bezpieczeństwa dotyczące ważnego zamknięcia systemu: Wyczyść miejsce zasad ochrony stron pamięci wirtualnej.

    Pomoc

    To ustawienie cytatu kontroluje, czy wirtualny plik stronicowania jest obecny po usunięciu konkretnego urządzenia. Virtual Memory Assist wykorzystuje pojedynczy ręcznie rejestrowany system stronicowania, aby zrzucić strony pamięci witryny i wrócić na dysk, gdy wiele osób siedzi w trybie siedzącym. W przypadku korzystania z jednego urządzenia określony plik stronicowania jest uruchamiany tylko za pomocą systemu operacyjnego i jest w ten sposób dobrze chroniony. Jednak odbiorniki skonfigurowane, jeśli chcesz uruchamiać szeroką gamę systemów do biegania, powinny wziąć pod uwagę, który plik stronicowania systemu zostanie poważnie usunięty, gdy techniki sprzedaży urządzeń zostaną opisane poniżej. To potwierdzenie zapewnia, że ​​poufne informacje w pamięci ścieżki, które można wykorzystać, na przykład podczas udostępniania pliku, z pewnością nie będą dostępne dla nieautoryzowanego dłużnika, który może połączyć się bezpośrednio podczas udostępniania jednego pliku po zamknięciu.

    Informacje o krytycznym znaczeniu przechowywane w rzeczywistej pamięci mogą być okresowo zapisywane w prawidłowym pliku stronicowania. Pomaga urządzeniom radzić sobie z problemami z funkcjami wielozadaniowości. Atakujący, w którym daje fizyczny dostęp do każdego serwera, który został razem zamknięty, może wymusić pobieranie radosnych plików. Atakujący często może przenieść system na inny komputer i po prostu zeskanować zawartość konkretnego pliku stronicowania. Jest to naprawdę długi proces, ale może przedstawiać informacje i fakty, które obejmują pamięć podręczną z pamięci RAM i rozładowywać listę. Złośliwy sterownik, który obecnie zapewnia fizyczny dostęp do serwera, może teraz ominąć ten środek, po prostu odłączając serwer od źródła zasilania.

    • Aktywowany

      Wszelkie rejestry wymiany systemu zostaną wyczyszczone przy normalnym zamknięciu systemu. Ponadto to ustawienie pierścienia zasad wymusza usunięcie komputera. Powiedziałbym, że plik hibernacji (hiberfil.When Sys) jest zdecydowanie wyłączony na właściwości urządzenia przenośnego.

    • Wyłączone